Warning: Illegal string offset 'instance' in /home/viduate0/public_html/www.beautysalonmanon.nl/wp-content/plugins/theme-my-login/includes/class-theme-my-login.php on line 1072
Over mij - Beautysalon Manon

Over mij

Ik ben Manon en na veel werkervaring in de schoonheidsbranche ben ik op 1 Juni 2012 begonnen met mijn eigen salon. Tijdens mijn studie schoonheidsverzorging heb ik werkervaring opgedaan bij Parfumerie Douglas en stage gelopen bij een cosmetisch instituut in IJsselstein. Na mijn studie kon ik direct aan de slag als fulltime schoonheidsspecialiste bij dit cosmetisch instituut. Na hier vier jaar met plezier gewerkt te hebben, had ik toch de behoefte om mezelf wat breder te ontwikkelen.
Bergman Beauty Care zocht een Beauty Advisor om door het hele land mensen te adviseren over huidverzorging en dat was precies wat ik zocht. Lekker met mijn auto het hele land door reizen, leuke mensen leren kennen, commerciële vaardigheden op doen en ervaren hoe het is om voor een groot merk te werken. Ook dit heb ik met veel plezier gedaan.

Toen de mogelijkheid zich voordeed om een eigen beautysalon te beginnen in hartje IJsselstein kwam een lang gekoesterde wens in vervulling.

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling? Neem dan contact op.

 

IMG_7198