Warning: Illegal string offset 'instance' in /home/viduate0/public_html/www.beautysalonmanon.nl/wp-content/plugins/theme-my-login/includes/class-theme-my-login.php on line 1072
Medex bij Beautysalon Manon in IJsselstein. Luxe en betaalbaar.

Merken

Medex

Dhr. G.C.J. Stein stichtte Medex 30 jaar geleden als farmaceutisch bedrijf. Inmiddels is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een cosmetica firma met de meest hoogwaardige en luxe producten.

Uitgangspunten van MEDEX zijn:

 • Medex producten zijn ook voor een gevoelige huid geschikt
 • Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van natuurlijke componenten
 • Alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen
 • Er wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis
 • Geen toevoegingen van kleur- en geurstoffen tenzij strikt noodzakelijk
 • Van de werkzame componenten wordt alleen de meest effectieve vorm en combinatie gebruikt
 • De niet werkzame stoffen van de producten (de dragers) zijn altijd van het hoogste niveau
 • Nooit wordt bezuinigd op kwaliteit.
 • De producten worden niet getest op dieren

Medex is dus een prachtig en bijzonder merk!

Bron: Medex.eu

Corpolibero

De producten van Corpolibero zijn charmant en Italiaans. Bestaande uit een prachtige range met uitgekristalliseerde recepturen met oog voor detail, design en luxe. Corpolibero onderscheidt zich door de zeer hoge percentages gedroogde plantenextracten, vitamines en mineralen en een gepatenteerde natuurlijke vervanging van siliconen waarmee zij uniek en vooruitstrevend is. Maak kennis met het bijzonder mooie en stijlvolle Italiaanse cosmetica-merk Corpolibero, een hoogwaardige cosmeceutical-lijn, huidverbetering pur sang in een zo puur mogelijke vorm op basis van hoge concentraties natuurlijke actieve werkstoffen en plantenextracten. Corpolibero werkt op celniveau doordat zij het vermogen heeft in de diepere huidlagen door te kunnen dringen en bestaat uit zuivere zeer innovatieve formule-samenstellingen. Ervaar deze prachtige volle texturen, heerlijke geuren (de parfums zijn volledig plantaardig) met alleen natuurlijke conserveermiddelen your self.

Bron: Mink Beauty

Mineralogie

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft de draagster ook zachte uitstraling.

Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid.
De producten bevatten natuurlijke anti- oxidanten, vitamine A en E, hydraterende en voedende bestanddelen als plant extracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en lang houdende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis. De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De om verpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt. Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.

Bron: mineralogie.nl

Lily-Flame

Leuke blikjes met geur kaarsen die heerlijk ruiken naar wat er op het blikje staat. Ze ruiken heerlijk en branden maar dan 30 uur. De beste parfumeurs van de UK maken deze kaarsen met de hand.

Bron: Lily-Flame

Botanical Beauty

De body producten van Botanical Beauty hebben de volgende eigenschappen:
 • 100% natuurzuiver
 • Biologisch
 • Effectief
 • Helpt bij herstel van: Eczeem, Psoriasis, Kloven en Acné
 • Geschikt voor alle huidtypen, inclusief baby en kinderhuid
 • Dierproefvrij
 • Geen chemisch-synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.
 • Productie in Nederland
 • 5 geurlijnen: Lavendel, Rozen, Eucalyptus-Mint-Roosmarijn, Calendula Mandarijn en Calendula Rijstekiem

Dadosens

De jeugdbehandelingen worden gegeven met de producten van het merk Dadosens. Deze producten zijn 100% natuurlijk en speciaal voor de jeugd.

Caption

De super mooie nagellak lijn is binnen een paar minuten volledig uitgehard. Geeft de glas van een gellak maar kan me normale nagellak remover worden verwijderd. Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en topcoats. Kom langs om te kijken welke kleur bij jou past!

Revitalash

Het RevitaLash Advanced wimperserum zorgt dat je wimpers er langer en voller uit gaan zien door ze intensief te verzorgen. Broosheid en breekbaarheid van de wimperhaartjes wordt bij regelmatig gebruik van het serum verminderd, en de glans en flexibiliteit van de haartjes kunnen eveneens verbeteren. Door het serum twaalf weken lang iedere dag eenmaal te gebruiken gaan je wimpers er voller en langer uitzien.